Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

COPYRIGHT

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren van teksten, foto’s, ontwerpen en artikelen is zonder toestemming verboden. Er wordt actie ondernomen indien nodig.

BESTELLINGEN/LEVERINGEN

Bestellingen en opdrachten verstuurd via de site (en of Facebook/ Instagram) zijn bindend. Bestellingen en opdrachten worden geleverd op basis van betaling d.m.v. vooruitbetaling en worden behandeld op datum van binnenkomst. Betaling dient plaats te vinden binnen 7 dagen na orderdatum. Hebben wij binnen deze periode geen betaling ontvangen, komt de bestelling te vervallen en worden de artikelen opnieuw te koop aangeboden. Dit geldt niet voor bestellingen die gemaakt werden op vraag. Indien een bestelling op vraag toch herroepen wordt, dienen de reeds gemaakte onkosten vergoed te worden.
Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd, de meeste artikelen zijn handgemaakt, dus deze nemen wat tijd in beslag om af te werken. De artikelen die reeds betaald zijn en op voorraad zijn, worden indien mogelijk dezelfde dag verstuurd.

AFHALEN

Het bestelde artikel(en) kunnen na afspraak ook afgehaald worden bij:

Dreumes & Dreams
Klein Rhodestraat 1
3201 Langdorp (België)

Zeker voor grotere bestellingen is dit wenselijk.

VERZENDEN

De prijzen op de website zijn vrijgesteld van BTW mits Dreumes & Dreams een kleine onderneming is (geldend voor België, voor buitenland gelden andere tarieven) en exclusief verzendkosten. Uiteraard proberen wij de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De kosten voor verpakking werden reeds in rekening gebracht.

Binnen België hanteren wij de volgende tarieven voor verzending van pakjes tot 5 kg:

  • Verzending naar postpunt of postkantoor: € 5,90 (Verzekerde zending + €1,50)
  • Verzending naar een adres: € 7,20 (Verzekerde zending + €1,50)

Binnen België hanteren wij de volgende tarieven voor verzending van een pakjes vanaf 5 kg tot 10 kg:

  • Verzending naar een postpunt of postkantoor: € 5,90 (Verzekerde zending +€1,50)
  • Verzending naar een adres: € 8,40 (verzekerde zending + € 1,50)

Binnen België hanteren wij de volgende tarieven voor verzending van een pakjes vanaf 10 kg tot 20 kg:

  • Verzending naar een postpunt of postkantoor: € 10,00 (Zending is standaard verzekerd tot een waarde van €500.)
  • Verzending naar een adres: € 12,50 (Zending is standaard verzekerd tot een waarde van €500.)

Binnen België hanteren wij de volgende tarieven voor verzending van bestellingen via brievenbuspost:
(Dit kan voor zendingen met een maximum gewicht van 100 gram en binnen het A4-formaat)

  • Pakjes tot 100 gram en binnen het A4-formaat: € 3,80

Verzending naar Nederland is mogelijk vanaf 12,00 euro. Verzendkosten op aanvraag ook voor andere landen en bestellingen ook in het binnenland voor een gewicht van meer dan 20 kg.

NB: Onze voorkeur voor verzending gaat uit naar pakketpost. Met deze verzending is het pakketje mogelijk nog terug te vinden als het pakketje niet is aangekomen op de plaats van bestemming. Verzending is voor risico van de klant. Wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden.
De verzekering op de zending is gelding tot een waarde van €500.

ANNULERING VOOR LEVERING

Indien u een bestelling plaatst en betaalt en annuleert voordat wij zijn overgegaan tot verzending, brengen wij de daadwerkelijke bankkosten en eventuele verpakkingskosten in rekening. Is een pakket al gefrankeerd, dan brengen wij ook de verzendkosten in rekening.

RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT

Indien u een artikel retour wil zenden, verzoeken wij u het retourformulier in te vullen. Retourzendingen dienen op voorhand per e-mail doorgegeven te worden op info@dreumesendreams.be. Voeg ook het retourformulier bij uw zending toe.

Dreumes & Dreams
Klein Rhodestraat 1
3201 Langdorp (België)

Zodra het artikel bij Dreumes & Dreams is binnen gekomen, wordt het aankoopbedrag terug gestort op het doorgegeven rekeningnummer (Indien het artikel nog in originele staat is). Verzendkosten zijn voor eigen rekening.
Indien u een artikel retour stuurt, dienen de artikelen in dezelfde staat te worden verzonden als deze zijn ontvangen. Retourzendingen dienen degelijk verpakt te worden.
Artikelen gemaakt in opdracht  kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
Sale-artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

RETOURFORMULIER

U kan hier het retourformulier downloaden.

GARANTIE

De garantie voor artikelen van Dreumes & Dreams is 6 maanden. Garantie geldt enkel voor fabricagefouten die door Dreumes & Dreams worden beoordeeld. Garantie geldt niet voor schade ontstaan door verkeerd gebruik. Dreumes & Dreams zal altijd haar best doen schade zo goed mogelijk te herstellen. Verzendkosten zijn hierbij voor de koper.

AANSPRAKELIJKHEID

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens verzending. We zullen er wel alles aan doen om eventueel zoekgeraakte pakketten te traceren.
U kunt er voor kiezen om uw bestelling verzekerd te laten verzenden. Indien u er voor kiest om de door u bestelde producten NIET verzekerd te laten verzenden, is Dreumes & Dreams op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade c.q. te laat bezorgen of verlies tijdens het transport door Bpost.

(AF)WASVOORSCHRIFT

Omdat we soms verschillende materialen gebruiken in een product, adviseren wij voor de kleding een zacht wasprogramma. Kledij of een artikel met bedrukking dient altijd binnenstebuiten gewassen te worden of in een beschermhoes om de bedrukking mooi te houden. Dit op een max. temperatuur van 30 °C (tenzij anders aangegeven door ons). Als je op lage temperaturen wast, kan het in de wasmachine meestal geen kwaad. De droger is nefast voor de bedrukking.  Wees voorzichtig met strijken, vooral als er synthetisch kant of zijde-achtige stoffen in het product verwerkt is. Strijk NOOIT rechtstreeks over de bedrukking. Strijk een kledingstuk bij voorkeur binnenstebuiten of met een een strijkdoek om de bedrukking te beschermen.
Glas, plastiek,… die van een bestickering voorzien zijn, worden best met de hand afgewassen. Indien het mogelijk is, voegen we een tester toe om na te gaan of de bestickering in uw afwasmachine goed op zijn plaats blijft.

KLACHTEN

Dreumes & Dreams heeft graag tevreden klanten. Mocht er toch een klacht zijn, laat het ons dan zeker weten. Enkel zo kunnen we samen tot een goede oplossing komen.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kun je ons natuurlijk altijd mailen via de link MAIL ONS bovenaan de pagina.

Dreumes & Dreams heeft als ondernemingsnummer: 0698.774.340
BTW nr: BE0698.774.340
Klein Rhodestraat 1
3201 Langdorp

Bankrekeningnummer: BE25736047357282
BIC: KREDBEBB